ZANOSNA KAO I UVIJEK

Lijepa glumica opet drastično skratila kosu

29.09.2015 u 18:59

  • +2

Charlize Theron

Izvor: tportal.hr / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Charlize Theron gostovala je na humanitarnom događanju Social Good Summit u New Yorku, gdje je govorila o AIDS-u u Južnoj Africi

Prelijepa glumica rođena u Južnoj Africi puno puta dokazala je da joj sjajno pristaju dječačke frizure koje tek rijetkim sretnicama dobro stoje.

Zgodna glumica koja je ove godine navršila 40 godina, pojavila se s novom kratkom frizurom i sve oduševila. Charlize je, kao i obično, bila neodoljiva u zanimljivoj haljini veselih boja, klasičnom crnom sakou i seksi štiklama na vezivanje, a kratka kosa je dodatno naglasila njezine nježne crte lica.

Charlize je na skupu govorila o problemu mladih i AIDS-a u Južnoj Africi, naglasivši da se cijelo društvo mora uključiti.

Glumica poznata po svom humanitarnom angažmanu, ove godine iznenada je prekinula zaruke sa Seanom Pennom. Mama je dvoje djece: sina Jacksona posvojila je 2012. godine, a ove godine posvojila je djevojčicu August.

'S mojim klincima, ne ostaje mi puno vremena za rituale za ljepotu. Navečer očistim lice i nanesem hidratantnu kremu, a ujutro na lice stavim topli ručnik, kremu sa zaštitnim faktorom, malo podloge i maskaru. Tijekom dana rijetko kad stavljam ruž', otkrila je u jednom intervjuu Charlize.