CHARLIZE THERON

Lijepa glumica još jednom dokazala da ima najljepše noge u Hollywoodu

10.04.2018 u 10:17

Bionic
Reading

Glumica Charlize Theron uistinu je mamac za poglede. Na ovogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu u San Franciscu lijepa oskarovka ukrala je svu pažnju i još jednom dokazala da ima najljepše noge u Hollywoodu

Na San Francisco International Film Festivalu glumica Charlize Theron bila je glavna zvijezda večeri. 42-godišnja ljepotica još jednom je ostavila sve prisutne bez teksta svojom prirodnom ljepotom i dugačkim nogama, na kojima bi joj pozavidjele i Victorijine anđelice.

Glumica visoka 177 centimetara stigla je na filmski festival u Castro Theatre kako bi promovirala novi film 'Tully', u kojem glumi mladu majku troje djece, uključujući novorođenče, koja na poklon od brata dobiva pomoć noćne dadilje. Film u američka kina stiže 4. svibnja, a glumica rođena u Južnoafričkoj Republici je za potrebe snimanja morala nabaciti čak 15 kilograma.

  • +19
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No ubrzo nakon što je snimanje završilo bacila se na posao i svoju liniju dovela do savršenstva. Lijepa oskarovka osvanula je na crvenom tepihu od glave do pete odjevena u Saint Laurent. Atraktivna glumica, koja rijetko kada griješi kada je moda u pitanju, odabrala je elegantne kratke kožne hlače visokog struka i uskladila ih s efektnom bluzom u boho stilu.

💋 #charlizetheron #charlize #Tully #Tullymovie #sffilmfestival

Objavu dijeli CharlizeGallery (@charlizegallery)

Bluzu je nosila uvučenu u hlače, a stajling je začinila smeđim remenom i minimalističkim crnim sandalama s ultratankim remenčićima. Kratke hlače otkrile su njezine vitke i duge noge te su cjelokupnom stajlingu dale potrebnu dozu seksepila. Svoju prirodnu ljepotu glumica je odlučila naglasiti neutralnim make upom u nude nijansama, kako na očima, tako i na usnama, dok je kosu ovog puta odlučila podignuti u elegantnu punđu.

  • +6
Charlize Theron u bikiniju Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia