NEPREPOZNATLJIVA

Lijepa glumica drastično promijenila izgled

09.09.2015 u 10:07

Bionic
Reading

Sienna Miller iznenadila je mnoge svojim novim lookom - bakrenocrvenom nijansom kose

Plavokosa glumica koju smo vidjeli u filmu 'American Sniper' godinama je vjerna plavim loknama, no zbog uloge u filmu 'The Lost City of Z', koji trenutačno snima u Sjevernoj Irskoj, morala je promijeniti boju kose.

Lijepa glumica pojavila se na događanju u Londonu kao crvenokosa zavodnica, zasjenivši ostale uzvanice svojim novim imidžom.

Tridesettrogodišnja Sienna, koju često proglašavaju ikonom stila, odlučila se za ležernu kombinaciju bundice od umjetnog krzna, sive veste i crnih skinny traperica, što je bio odličan odabir. Styling je upotpunila zanimljivim cipelama od brušene kože otvorenih prstiju.


Sienna Miller kao plavuša

Dobro raspoložena Sienna pozirala je u društvu starije sestre Savannah, s kojom je vrlo bliska. Sestre Miller svojedobno su pokrenule i modnu liniju twenty8twelve.

Glumica koju mnogi hvale zbog njezinog sjajnog stila kaže da nije velika ljubiteljica šopinga.

'Ne sjećam se kad sam zadnji put išla u šoping. Danju sam ionako stalno u trapericama, tenisicama i običnim pamučnim majicama', rekla je, piše Daily Mail.

Inače, Sienna je dala intervju za britanski Vogue u kojem je naglasila da su njezina majka i sestra najutjecajnije žene u njezinom životu.

Lijepa glumica ovoga ljeta je prekinula vezu sa zaručnikom Tomom Sturridgeom, s kojim ima trogodišnju kćerkicu Marlowe.