KAIA IMA OMILJENI MODEL

Lijepa brineta ne izlazi iz kultnih tenisica koje obožavamo već generacijama

11.04.2019 u 14:49

Bionic
Reading

Usprkos popularnosti tzv. 'ružnih' tenisica, vječitih bijelih modela poput kultnog Adidasovog modela Stan Smith ili trendi sportskih tenisica koje su se iz teretana preselile na gradske ulice, čini se da se ni legendarne 'starke' nisu umirovile, dapače

Ljubitelji kultnih all star conversica koje su obožavali članovi Ramonesa, Green Daya, Avril Lavigne ili frontmen Nirvane Kurt Cobain reći kako one nikad nisu ni izašle iz mode, a velika je obožavateljica ovih cool tenisica i Kaia Gerber, mlađahna manekenska zvijezda i kćer supermodela Cindy Crawforda.

Slatka brineta vjerna je upravo visokom modelu šarmantnih 'starki', kultnog Converseovog modela pa ih često uključuje u svoje dnevne kombinacije koje joj sjajno pristaju te unose potrebnu dozu mladenačkog štiha i buntovništva.

Odlične ležerne stajlinge koji uključuje starke, Kaia je upotpunila efektnim retro sunčanim naočalama malih okvira.

  • +15
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se stalno spekulira kako je popularnim conversicama odzvonilo, mnoge slavne zaljubljenice u modu ih još uvijek rado nose pa je tako mlada zvijezda hit serije 'Stranger Things' Millie Bobby Brown na crvenom je tepihu prošetala omiljene tenisice u prljavobijeloj boji s neobičnom haljinom koju potpisuje Calvin Klein.

  • +3
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Zanimljivo je kako je i u Stockholmu za jesenske modne revije koje će se održati ove godine njihov lokalni brend Lazoschmidl odabrao upravo conversice za modnu kampanju.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Šarmu ovog neodoljivog modela podlegla je čak i uvijek besprijekorno odjevena prva dama Amerike, Melania Trump koja je u nekoliko navrata nosila njihov kultni niski model u tamnoplavoj boji.

Inače, starke su jedne od najprodavanijih tenisica svih vremena, a zanimljivo je kako su niske starke, tzv. 'The Oxford Chuck' na police trgovina dospjele davne 1957. godine.