Iako su svjetski mediji to popratili s priličnim žaljenjem i nadom za njihovo pomirenje, mi kao da smo jedva dočekali takvu situaciju te smo brže-bolje po svim medijima razlijepili Slavičine golišave fotografije još iz doba kada su žene nosile popriličnu šikaru tamo dole, vjerojatno u strahu od mogućeg Slavičinog ulaganja u hrvatsku privredu i turizam (a predviđa se da će razvodom dobiti nekoliko milijardi).

A da nije nimalo lako biti bogat i slavan u ovoj državi, dokazuje i slučaj bračnog para Cvitanović. Nakon što su mediji već tjednima spekulirali da je i tom braku odzvonilo, Marija se ponijela kao prava dama i za njihovu situaciju nije imala nikakvih komentara, a suprotno njoj, Igor se odlučio obračunati s 'lešinarima' koji su ga razotkrili, zbog čega je završio u policijskoj postaji gdje je hladio svoju uzavrelu krv.

Svoju uzavrelu krv dodatno je pak napaljivala Nives Celzijus promoviravši svoj novi 'skandalozni' spot 'Bijesna', zbog čega joj je čak i njen vjerni pratitelj Don Kaćunko odlučio okrenuti leđa. Je li to možda zato što je očekivao da će Nives i njemu dodijeliti kakvu ulogu, u klinču s manekenima ili s gologuzim misterom, saznajte u novom blogu našeg Plastika Fantastika.