NAKON CAMERON DIAZ

Leo DiCaprio šampanjcem zavodi Pussycat lutkicu

28.07.2009 u 09:48

Bionic
Reading

Druženje na nedjeljnom međunarodnom Cartier polo događaju u Windsoru, Leonardo DiCaprio i Ashley Roberts, članica Pussycat Dollsa, pretočili su u vrlo srdačan londonski afterparty, ispunjen bučnim smijehom uronjenim u obilne količine šampanjca

Na zabavi nakon pola, organiziranoj u londonskom noćnom klubu Chinawite, Leonardo DiCaprio bio je u društvu ljepotica, među kojima se isticala Pussycat lutkica. Vrijeme su provodili u opuštenom druženju, ignorirajući okolinu.

'Leonardo je stigao na zadnji ulaz i zauzeo svoj stol. Učas su ga okružile ljepotice, među kojima i Ashley. Dva sata družio se sa svojim novim prijateljicama', izjavio je izvor, a prenosi Female first

Nakon toga Leo se prebacio u Whisky Mist, gdje je potrošio oko 50-tak tisuća kuna na šampanjac kojim je obilno častio svoje društvo.

Leonardov stol bio je okružen djevojkama koje je upoznao na polu, ali je njegova pažnja najviše bila usmjerena prema Ashley. Cijelu večer njih dvoje su se odlično slagali.

Tako je Leo, nakon prošlotjednog 'navlačenja' s Cameron Diaz, nastavio svoja londonska tulumarenja u društvu slavnih ljepotica.