SMJELO IZDANJE

Lejla Filipović u izazovnoj haljini plijenila poglede na reviji godine

30.05.2018 u 12:00

Bionic
Reading

Jedan od smjelijih stajlinga na reviji dizajnerice Aleksandre Dojčinović pokazala je bivša misica Lejla Filipović pojavivši se u zagrebačkom Atelijeru Meštrović u odvažnoj haljini s potpisom Leilou

U kreaciji dužine midi, stvorene od tila presvučenog zelenim vezom i sjajnim detaljima, Lejla Filipović plijenila je poglede na reviji Aleksandre Dojčinović, čiju je haljinu prigodno odjenula.

  • +66
Poznati na reviji Aleksandre Dojčinović u Meštrovićevu ateljeu Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Osim bogatim detaljima, haljina viđena na Lejli ističe se naglašenim puf rukavima u maniri 80-ih, a spomenuta kreacija predstavljena je ove zime na glamuroznoj reviji održanoj u Modernoj galeriji, kojom je Aleksandra ujedno proslavila 10 godina postojanja na domaćoj modnoj sceni.

Duboki V-izrez dekoltea i crna traka oko struka naglasili su Lejlinu figuru, dok je cjelokupno izdanje zaokružila crnim detaljima u znaku minijaturne pismo-torbe i blještavih cipela s platformom. Po pitanju nakita, Lejlin odabir pao je na decentne naušnice zelenog odsjaja koje su upotpunile frizuru visokog konjskog repa.

  • +22
Održana peta samostalna revija dizajnerice Aleksandre Dojčinović Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Kolekcija kojom je Aleksandra Dojčinović najavila nadolazeću jesen i zimu uvelike je inspirirana Meštrovićem, njegovim kozmopolitskim načinom života, a ponajviše time s koliko je ljubavi i strasti slavio žensko tijelo, posvećujući mu neka od svojih najboljih kiparskih ostvarenja.