NATJECANJE ZA PRAZNIK RADA

Lea i Pamela roštiljale na Bundeku

02.05.2014 u 17:11

Bionic
Reading

Jezero Bundek jučer je ugostilo 3. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK što nisu propustile ni brojne osobe iz javnog života

Među više tisuća Zagrepčana koji su posjetili ovu sad već tradicionalnu manifestaciju, našle su se i brojne poznate osobe - modni dvojac Boudoir, televizijska voditeljica Marijana Batinić, glazbenik Boris Đurđević i dobro raspoložene pjevačice Pamela Ramljak i Lea Mijatović, a pridružili su im se i putopisac Hrvoje Šalković te poznati bloger Domagoj Jakopović Ribafish.


Treće Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju posjetila je i sudionica popularnog televizijskog gastro showa Celebrity MasterChef Irina Čulinović. Budući da je u showu itekako dokazala svoje kulinarsko umijeće, Irina je dobila čast postati članicom gastro žirija koji je odlučivao o pobjedniku jučerašnjeg natjecanja.

U natjecanju je sudjelovalo šest ekipa, a zadatak im je bio pokazati vještinu roštiljanja u nekoliko kategorija: ćevapčići, kobasice, vratina, ražnjići i junetina. Pobjedu je odnijela ekipa Praščić iza čijeg se imena krije gastro udruga koja se bavi promicanjem kulture uživanja u hrani i piću.