TJEDNI HOROSKOP

Lavovi će biti raspoloženi za zabavu i flertove, Ribe za romantiku, Ovnovi će se naći u napasti oko zarade, a Djevice u opasnosti zbog kućnih poslova

10.08.2020 u 06:35

Bionic
Reading

Prilika da se na lak, ali ne i sasvim pošten način domognu privlačne svote dovest će Ovnove u napast. Pred Lavovima je razdoblje zabave, novih poznanstava i flertova. Djevice bi se u kućanskim poslovima mogle ozlijediti, primjerice pri promijeni žarulje na stropu ili oštrenja noževa. Sretno položena Venera u Raku čini Ribe raspoloženima za romantiku

Ovnovi, vaš prijedlog naići će na protivljenje voljenog bilo da se radi o kupovini, izlasku, putovanju ili odabiru društva. Bit će vrlo čvrst u odbijanju pa ćete morati odabrati između promjene plana ili nemira u odnosu. Posao koji obećaje odličnu zaradu zahtijevao bi da nekog nasamarite ili zaobiđete zakon. Odustanite jer kasnije posljedice ne bi bile vrijedne kratkoročnog dobitka.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Alessandra Ambrosio je horoskopski Ovan, rođena je 11. travnja 1981. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bikovi u dugim vezama izbjeći će nalet monotonije samo ako se jako potrude oko partnera. No, mnogim Bikovima povremena monotonija u ljubavnom odnosu ne smeta. U želji da vas ukloni s puta, netko bi vam mogao dati pogrešnu informaciju. Zato dvaput provjerite sve što čujete. Naknada za rad koju iščekujete vjerojatno će biti manja od očekivane.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizanci će učiniti sve kako bi se našli u središtu pažnje i u tome uspjeti. Drugi će sa zanimanjem slušati što im govorite i gledati vaše kretnje. Ako ste solo, stvorit ćete si velik broj dobrih prilika za romansom, zabavom i uzbuđenjima. Gorljivo ćete se suprotstaviti svima koji vam ometaju profesionalne planove. Neće vam biti mrsko zamjeriti se nekome s kim ste načelno u dobrim odnosima.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Angelina Jolie je rođena u znaku Blizanaca, 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rakovi u zavodničkom pohodu bit će vrlo ćudljivi i nepredvidljivi. Nesvjesno ćete slati simpatiji proturječne signale, na što bi se ona mogla zbuniti, naljutiti ili povući. Primirite se i budite dosljedni. U slučaju sukoba vjerojatno ćete morati pokazati zube, no u početku dajte priliku miroljubivom rješenju. Pazite da na rasprodaji ne kupite robu s greškom.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vedri i druželjubivi, Lavovi će puno izlaziti, putovati i susretati zanimljive ljude, od kojih će im netko pobuditi pažnju. Ostavit ćete upečatljiv dojam na simpatiju, no ako vam je cilj ozbiljnija ljubav, još nije vrijeme za završnu ofenzivu. S mnogo zanosa prionut ćete na radne obaveze pa će rezultati biti na visokoj razini. Uživat ćete u poslovima koji vam ostavljaju slobodu donošenja odluka.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Kritika koju Djevice prime od voljenog isprva će ih navesti na povlačenje, a potom potaknuti da dokažu kako vrijede više no što on misli. Podalje od ljubavne veze, rado ćete ugađati dragim ljudima. Osmijeh na njihovom licu bit će vam najbolja nagrada za trud. U poslu koji se doima nezanimljivo brzo ćete pronaći zabavne strane. U dogledno vrijeme dosadna obaveza pretvorit će se u izniman užitak.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vagama će se razdoblja nježnosti izmjenjivati s eksplozijama gnjeva i uzmicanjem, koje će se ponovno pretočiti u nježnost. I tako redom. Ako ste priželjkivali uzbudljiv kolovoz, vjerojatno niste mislili baš na ovakav filmski scenarij. Na primjedbu utjecajne osobe reagirat ćete prilično burno. I on i vi iznenadit ćete se kad uvidite koliki su na vašoj strani.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vladavina Lava teško je razdoblje za Škorpione, no ovog ljeta ljubav bi vam mogla popraviti opći dojam. Samo se nemojte uživjeti u ulogu detektiva ili isljednika. Iako će se vama učiniti da je pravo vrijeme za predstavljanje zrelih zamisli nadređenima ili sponzorima, one neće biti najbolje prihvaćene neovisno o njihovoj vrijednosti.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Zoe Hardman je u horoskopu Škorpion, rođena je 16. studenoga 1982. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Strijelci su u fazi kad su im kod potencijalnog partnera važni obrazovanje i širina pogleda na svijet. Oduševit će vas otkriće da vašu novu simpatiju krase baš te osobine. Upijat ćete nove spoznaje i iskustva poput spužve i znatno obogatiti svoj fond znanja. Obratite pažnju na prolazne slutnje jer će vam javljati nešto važno. Želja za putovanjima snažno vas obuzima. Pronađite način da joj udovoljite.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Jarci, ako ste sami ili u lošoj vezi snažno će vas pogoditi vijest da je jedan znanac ili suradnik u sretnoj vezi s privlačnom osobom. Iako nemate interesa ni za jedno od njih, izjedat će vas spoznaja da je netko na ljubavnom planu uspješniji od vas. Nadređeni će dobro razmisliti o vašim prijedlozima, iako ih vjerojatno neće odmah prihvatiti. Voda će na kraju ipak krenuti na vaš mlin.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Odnos Vodenjaka koji je dugo bio na granici između ljubavi i prijateljstva sad će se iskristalizirati, a oba su ishoda podjednako izgledna. Postupite onako kako vam se učini najpovoljnijim za vas, ostavljajući drugu stranu da se sama pobrine za svoje interese. U ozbiljnoj ste opasnosti od nerazumnog trošenja novca ili gubitka novčanika.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Christie Brinkley je horoskopski Vodenjak, rođena je 2. veljače 1954. Izvor: Profimedia / Autor: Maciel-Ngre / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ribe koje su bez obaveze uspostavit će glatku komunikaciju s nekim tko će ih zagolicati. Nemojte brzati jer biste poremetili optimalan razvoj situacije. Ako ste u vezi, vaša će svakodnevica biti ispunjena nježnim izljevima ljubavi. Profesionalne ambicije bit će vam skromne, no ne zatvarajte oči pred prilikama. Zahvaljujući znancu otvorit će vam se zgodna mogućnost za nove prihode.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.