SPREMNA ZA LJETO

Lana Jurčević u toplesu s morskim psima

16.06.2010 u 08:26

Bionic
Reading

Jedna od naših najljepših pjevačica, Lana Jurčević, spremna je za uskakanje u badić i ne brine je malo celulita kojeg se nije uspjela riješiti. Za tportal.hr priznala je i da bikinije kupuje preko interneta, da se ne kupa u tangama, a toplesu se prepušta samo ako je na sto posto skrivenoj plaži

'Ako sam sigurna da je plaža skrivena, onda se skidam u toples. Usprkos strahu od morskih pasa, najsigurnije se po tom pitanju osjećam nasred kanala, ha ha', nasmijala se Lana Jurčević na pitanje o nesputanom kupanju u moru.

Gdje će ljetovati, još ne zna, ali svake godine ode tjedan dana s prijateljicom izvan Hrvatske. No, kako kaže, ovog će ljeta svakako na repertoaru biti i neka hrvatska plaža

Celulita se nije uspjela u potpunosti riješiti prije ljeta. 'Oh, kad bi to bilo samo tako, svima bi nam bilo lako, ha ha. Ja imam svoju galeriju fotografija na tu temu u medijima, tako da je bolje da ništa ne komentiram. Sigurna sam da sa mnom suosjeća 99,9 posto žena', našalila se Lana na svoj račun.

Kupaće kostime većinom kupuje preko interneta. 'Imam nekoliko brandova koje volim i čije veličine dobro znam, tako da biram tu metodu. Prošle godine sam naručila badiće iz Amerike koji su bili savršeni, po svemu. Inače, moram priznati da nisam nešto pretjerano tip od uzoraka, a što se tiče modela badića, ako dobro stoji, nevažno je koji je', otkrila je Lana Jurčević koja će velik dio ljeta provesti radno. U srpnju će nastupiti na festivalu Sunčane skale u Crnoj Gori, a najesen izlazi njezin novi album koji potpisuju i neki novi autori.