'ŠTO JE MOJE, ŠTO JE NJENO'

Lana Jurčević progovorila o ljubavnom trokutu

12.09.2012 u 14:43

Bionic
Reading

Lana Jurčević predstavila je svoj novi singl 'Što je moje, što je njeno', a tim povodom izjavila je da zbog svoje posesivnosti nikada ne bi mogla biti dio ljubavnog trokuta

'Ova mi pjesma puno znači. Osjećam užasno veliku energiju od nje. Mislim da će se ljudima svidjeti, jer smo svi nekad bili u takvom problemu, barem kroz sumnju', rekla je Lana Jurčević na predstavljanju novog singla 'Što je moje, što je njeno' sinoć na Narodnom radiju.

Lana je gostovala u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', u kojem je premijerno predstavila pjesmu koja govori o ljubavnom trokutu. 'Nikad ne bih pristala na to. Škorpionka sam, a znamo da su oni malo posesivni, iako mi se s godinama pomiče prag tolerancije.

Ipak, takve su stvari prebolne, ako vidiš život s nekim', rekla je pjevačica koju je Petko podsjetio i na prošloljetni ljubavni trokut Lana Čermak– Vedran Ćorluka – Franka Batelić . 'Nisam ulazila u to tko je tu bio prvi, drugi ili treći, ali sve je dobro što se dobro svrši', nasmijala se pjevačica, komentiravši da su joj Ćorluka i Franka jako lijep par.

Lana trenutno priprema novi album na kojem će prvi put sama biti autor svih pjesama.