BEZ OKLIJEVANJA

Lana Jurčević potpisala donorsku karticu

12.10.2010 u 19:38

Bionic
Reading

Pjevačica Lana Jurčević ni trenutka nije dvojila, već je učinila nesebičnu gestu i odmah potpisala donorsku karticu. Time se i lijepa pjevačica priključila obilježavanju Europskog dana darivanja organa

Pjevačica Lana Jurčević i inače je vrlo sklona humanitarnim akcijama te ni ovoga puta nije odbila sudjelovanje u kampanji čiji je moto 'Svoje srce poklanjam vama'.

Kako kaže sama Lana, kada je riječ o ljudskim životima, ne treba se oklijevati ni trenutka. Upravo zbog toga razloga nije  dvojila oko potpisivanja donorske kartice i time podržala humanitarni projekt Ministarstva zdravstva.

Kampanja i popraćena Laninim fotografijama na kojima joj se kojima se vide unutarnji organi. Cilj takvih plakata je bio napraviti nešto što će privući ljude i natjerati ih da ovu temu zapamte.

'Potpisati donorsku karticu je najmanje što možemo učiniti, tako svatko od nas postaje mogući darivatelj, ali i primatelj jer, nažalost, nikada ne znaš što te u životu može iznenaditi ', izjavila je lijepa pjevačica za Večernji list.