VEZA S ANDYJEM BAROM

Lana Banely: Imponira mi kad gledaju mog dečka

23.03.2010 u 15:38

Bionic
Reading

Zvijezda HTV-a Lana Banely za novi broj tjednika Story priča o ljubavi s Andyjem Barom, kako se osjećala kad su je optuživali da je kriva za kraj njegova braka i otkriva pravu istinu o njihovoj vezi

Samo je desetak minuta dovoljno da se u njezinu društvu počnete osjećati ugodno i opušteno. Isto toliko dovoljno je da shvatite da je 24-godišnja voditeljica sporta u HTV-ovu 'Dnevniku' Lana Banely žena sa stavom koja je, unatoč svemu, uvijek ista, dosljedna i pomalo tvrdoglava.

Iako nerado priča o privatnom životu, otkrila je za Story tko joj je bio najveća podrška u trenucima kada je optužena za krah braka sadašnjeg dečka, nekadašnje nogometne zvijezde Dinama Andyja Bare, koliko joj je značila njegova podrška te što za nju znači brak o kojem mašta u posljednje vrijeme.

Story: Nedavno ste se vratili iz Vancouvera gdje ste prvi put pratili Olimpijske igre kao komentatorica klizanja. Kako ste se snašli?

Svaki zadatak koji mi se dodijeli velik mi je izazov, a ovaj mi je definitivno bio najveći i najteži od svih. S pripremama sam počela prije godinu dana zato što je klizanje težak sport za koji treba puno učiti, ali zadovoljna sam kako sam se snašla, kao i moji nadređeni, što mi je još važnije. Težim perfekcionizmu i smatram da uvijek mogu bolje, a vjerujem da će tako i biti s vremenom, iskustvom i uz puno rada.

Story: Vi i vaš dečko Andy Bara bavite se poslom koji iziskuje putovanja, kako to podnosite?

Kada putujem, znam zbog čega to radim i tada sam posvećena isključivo poslu, tako da jednostavno ne stignem ni razmišljati o razdvojenosti. Uostalom, to može samo koristiti vezi, na neki način je ojačati.

Story
: Vaš je dečko zgodan i markantan muškarac, jeste li ljubomorni?

Nisam, sigurna sam u sebe. Imponira mi kad druge žene gledaju mog dečka jer mi to daje potvrdu da mi izbor i nije tako loš. Mala doza ljubomore je dopuštena, kada je ne bi bilo, ne bi bilo ni ljubavi.

Story: Nedavno su se pojavile spekulacije da ste prekinuli. Je li to istina?

I nas su iznenadila ta nagađanja koja nisu istinita. I dalje smo zajedno. Naprotiv, nikada nam nije bilo ljepše.