ISPLATIVA INVESTICIJA

Lako se prilagođavaju svakoj prigodi: 20 svestranih haljina Topshopa koje ćete htjeti uvrstiti u svoj ormar

21.08.2020 u 11:27

Bionic
Reading

Topshop je davnih dana postao omiljena destinacija svih zaljubljenica u haljine. Cijenom vrlo pristupačan londonski brend u svojoj ponudi ima pregršt raznoraznih haljina, od kojih veliki dio možemo opisati kao idealne za sve prigode - od svečanih do svakodnevnih. Osim što ih možete nositi u svim prilikama te se lako kombinira, haljine s potpisom Topshopa u trenu će vas transformirati u kraljicu špice, a to su tri sasvim dovoljna razloga da se počastite barem jednom od onih koje smo izdvojili iz ponude

Nebrojeno puta smo otišli na stranicu Topshopa u potrazi za bazičnim komadima za svaki dan i redovito završili na kategoriji 'haljine'. I prije nego se snađemo u košarici već imamo barem dvije haljine koje jedva čekamo odjenuti i prošetati gradskom špicom.

Tradicija je to koja se ponavlja barem dvaput godišnje, a sigurni smo da nismo jedini. Topshop haljine obožavaju brojne Hrvatice kojima nimalo ne smeta što popularni high street brend više nema svoje trgovine u Lijepoj našoj, sve dok trendi krpice mogu naručiti online.

Trenutno u svojoj ponudi Topshop ima 480 modela haljina koje nestaju brzinom svjetlosti, što zahvaljujući cool dizajnu, što zahvaljujući sniženjima koja, na veselje mnogih, još uvijek traju. Mi smo ovog puta za vas izdvojili 20 svestranih haljina iz Topshop ponude koje uz pomoć modnih dodataka stajling mogu lako transformirati iz dnevnog u večernji, iz svečanog u ležerni ili iz poslovnog u chic varijantu za špicu.