UVIJEK ŠOKIRA

Lady Gaga voli seks utroje i znatno starije muškarce

24.05.2011 u 17:36

Bionic
Reading

Lady Gaga otkrila je da voli muškarce starije od 60 godina te da je uživala u seksu utroje

Lady Gaga više nas ničime ne može iznenaditi, pa tako ni priznanjem da je prakticirala seks utroje. Ekscentrična pjevačica ipak ne želi otkriti kojega su spola bili sudionici. 'Da, probala sam seks utroje, ali ne želim iznositi detalje', rekla je Gaga.


Je li pop-ikona isprobala grupni seks, javnost je zaintrigiralo nakon što se u jednom skeču u showu 'Saturday Night Live' pojavila u klinču s dvojicom muškaraca – Justinom Timberlakeom i Andyjem Sambergom.

'Bilo im je jako neugodno pitati me želim li snimiti s njima skeč. Trebalo im je neko vrijeme da mi kažu o čemu se točno radi. Kada su napokon sročili priču, samo sam rekla: 'Kužim, dečki, može'', otkrila je pjevačica i priznala da je, otkako je prekinula dugogodišnju vezu s Lucom Carlom, počela gledati starije muškarce, i to one iznad 60 godina. Ako je još pritom Britanac, odmah je osvojena.

'Ne volim ići u noćne klubove pa kad god dođem u London odem u pub i pijem s nekim starcima. Sviđaju mi se stariji muškarci, naročito kad pijem. Definitivno iznad 60', kaže Lady Gaga.