DIVA U SLAVONIJI

Lady Gaga u petak dolazi u Đakovo?!

28.12.2011 u 13:44

Bionic
Reading

Ako je vjerovati najavama, kontroverzna pjevačica uveličat će 50. rođendan lokalnog radija

U redakciji Radio Đakova vlada velika gužva. U petak, na proslavu 50. godišnjice ovog medija, tamo stiže američka pjevačka zvijezda Lady Gaga, tvrde na Radio Đakovu. Datum dolaska slavne pjevačice je 30. prosinca, dan uoči proslave Nove

godine, pa to ne može biti prvoaprilska šala, iako tako zvuči.

Gaga navodno u petak uveličava rođendanski program, koji počinje rano u šest sati emisijom 'Maratonac' u kojoj će gostovati poznata lica, ali nitko kao Gaga. Ona u redakciju dolazi tek u 18 sati. Netom prije sletjet će avionom na pistu Zračne luke Osijek u Klisi i dovesti prateću ekipu od 27 ljudi.

'Protokol je zgusnut. Gaga će otpjevati samo tri pjesme, a ispred radijskih prostorija postavit će se videozid', najavila je Mirjana Adrić, direktorica Radio Đakova.

U redakciji saznajemo da će sve kratko trajati, jer slavna Amerikanka sljedeći dan mora nastupiti u New Yorku na dočeku Nove godine pod nazivom 'Dick Clark's New Year's Rockin' Eve'. Njujorški događaj najavljen je na Gaginoj web stranici, ali o posjetu Radio Đakovu nema ni riječi. To je vrlo vjerojatno stoga što kontroverznu pjevačicu put ipak neće navesti u slavonsku ravnicu, ali najava njezina dolaska vjerojatno je dobra promotivna strategija đakovačkog radija.