PJEVAČICA PONOVO ŠOKIRA

Lady GaGa pozirala bez odjeće

31.08.2009 u 12:04

Bionic
Reading

Lady GaGa koja je poznata po svome ekscentričnom stilu otišla je još jedan korak dalje. Njezina ekscentričnost ovoga puta očituje se u odjeći koju nema na sebi!

Kontroverzna pjevačica pozirala je poznatom fotografu Mariu Testinu za V magazine. Niz fotografija još je jednom potvrdio da je Lady GaGa trenutno najkontroverznija zvijezda. Na jednoj fotografiji umjetno osunčana pjevačica pozira samo s ružičastim pahuljastim šalom koji pokriva strateški važna mjesta.

Njezine najnovije fotografije pomiču granice prihvatljivosti, a Lady GaGa i ovoga će puta podignuti prašinu. Kao i uvijek, nekima će se fotografije svidjeti, dok će drugi ocijeniti da su neukusne.

Lady GaGa na nekim fotografijama pozira u sado-mazo odjeći te pritom otkriva grudi. Ono što je vidljivo je da se mlada pjevačica može pohvaliti sjajnim i brižno njegovanim tijelom.

Posljednjih dana nagađa se da će mlada pjevačica snimiti duet s pjevačkom legendom Michaelom Boltonom. Detalji još uvijek nisu poznati, a Bolton je novinarima nedavno izjavio da ga Lady GaGa podsjeća na Madonnu u mladim danima.