MAMINA KOPIJA

Kylie Jenner ponovno se uskladila sa svojom kćerkicom i izazvala oduševljenje fanova

28.12.2020 u 13:22

Bionic
Reading

Reality zvijezda Kylie Jenner na svoju kćer jedinicu troši milijune i pazi da joj ništa ne nedostaje, a posebne je veseli kada svoju mezimicu može odjenuti poput sebe. Fotografija Kylie Jenner i njezine 'male kopije' ponovno je izazvala oduševljenje fanova

Kardashianke su ove godine zbog koronavirusa otkazale svoju tradicionalnu božićnu zabavu, no to nije spriječilo najmlađu sestru Kylie Jenner da Božić proslavi sa stilom. Slavna beauty mogulica i reality zvijezda blagdane je provela kod kuće sa svojom mezimicom, dvogodišnjom Stormi Webster.

Kylie svoju malenu nasljednicu svake godine razveseli hrpom skupocjenih poklona koje zajedno otvaraju na božićno jutro, a njihova tradicija je i da se svake godine odjenu u identične stajlinge.

Slavna mama i kći rade to prilikom pečenja božićnih kolača, ali i na Badnju večer. Ove godine Kylie je za sebe i svoju mezimicu naručila glamurozne crvene haljine od šljokičastog materijala, kako bi Stormi izgledala kao mamina mala kopija, a u tome je i uspjela.

Slavna Jennerica objavila je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj pozira sa svojom djevojčicom i izazvala oduševljenje svojih mnogobrojnih obožavatelja. Njihovu fotografiju lajkalo je gotovo milijardu pratitelja na Instagramu.

  • +5
Obitelj Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Članice klana Kardashian-Jenner otkazale su svoju tradicionalnu božićnu zabavu, o čemu je javnost na Twitteru obavijestila Khloe Kardashian. Khloe je otkrila kako je ovo prvi put da obitelj neće biti na okupu za blagdane od 1987., dodajući kako je sigurnost ipak na prvom mjestu.

Inače, Kylie i Stormi imaju zavidnu kolekciju identičnih odjevnih kombinacija. Ovaj je trend posebno popularan među slavnim zvijezdama koje na stajlinge svojih malenih nasljednika ne štede ni kune.