U ZEMLJI VELIKIH MAČAKA

Kuća okružena divljim životinjama nudi spokoj pod vedrim nebom

09.03.2020 u 19:27

Bionic
Reading

Sagrađena u stilu kućica na drvetu, fantastična kuća usred afričke divljine nudi zapanjujuće noćenje pod vedrim nebom usred rezervata koji obiluje divljim životinjama

Iako smješten u srcu afričke divljine, ovaj 12 metara visok hotelski smještaj svojim gostima nudi potpunu privatnost.

U vlasništvu turističke tvrtke andBeyon, specijalizirane za egzotična putovanja, Ngala Treehouse pruža parovima ili hrabrim obiteljima priliku da noć provedu usred divljine pod zvijezdama.

Smještena na samoj granici nacionalnog parka Kruger u južnoafričkoj republici, kuća pruža veličanstven pogled na afričke šikare i žbunje prepune velikih mačaka.

Iako udaljena kilometrima od električne mreže, kuća je od neželjenih gostiju osigurana čvrstom i električnom ogradom, a za napajanje električne ograde i trošila u kući koristi vlastito solarno napajanje.

Na krovnoj terasi gosti ove zapanjujuće kuće mogu večerati ili čak prespavati pod zvijezdama, a na raspolaganju im je i unutarnja spavaća soba i prava kupaonica s vanjskim tušem.

Cijena noćenja je 465 eura, a uključuje vožnju i šetnju kroz 14568 hektara afričke divljine. Naravno, ako vam susret u žbunju s nekim od velike afričke petorke – lavom, leopardom, nosorogom, slonom ili bizonom, koji ovdje neometano šetaju, ne predstavlja problem.

  • +15
Ngala Treehouse Izvor: Profimedia / Autor: andBeyond / Ferrari / Profimedia