'IT' KOMAD

Krpica u retro duhu koju ćete voljeti nositi

07.10.2016 u 15:50

  • +8

Sportski džemperi

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Trend sportske odjeće, koji dominira modnom scenom već nekoliko sezona, ove jeseni iznjedrio je odjevni komad u duhu ludih 70-ih kojem se prognozira velika popularnost

Riječ je o modelima džempera koji uglavnom stižu s visokim ovratnikom i detaljem patentnog zatvarača. Taj zanimljivi model džempera, koji odlikuje retro sportski duh, prva je svijetu predstavila modna kuća Chloe u sklopu prošlosezonske kolekcije.

Spomenuti model džempera, dizajnerica modne kuće Chloe pokazala je u kombinaciji s hlačama koje karakteriziraju prugice smještene na bočnoj strani nogavica. Hlače koje djeluju kao ušminkana verzija trenirke već su postale pravi jesenski hit, a sada im se pridružuju i džemperi.

Iako je riječ o kombinaciji predstavljenoj u prošlosezonskoj Chloe kolekciji, uvidjevši njezin potencijal, lanci ulične mode opskrbili su jesenske kolekcije mnoštvom identičnih komada.

Iako retro džemperi zbog svoje udobnosti i ležernog stila djeluju kao komad prikladniji za slobodne aktivnosti, odlično će izgledati u svakodnevnim kombinacijama uz par traperica ili elegantnih hlača.