U DRUŠTVU BRINETE

Kristijan Curavić ima novu ljubav?

08.02.2011 u 22:25

Bionic
Reading

Premda se još prošlog ljeta razišao s lijepom Nikolinom Pišek, Kristijana Curavića se rijetko moglo vidjeti u atraktivnom ženskom društvu. Barem do prošlog tjedna, kad je na jednom zagrebačkom partiju uhvaćen u društvu privlačne brinete

Izvori bliski Kristijanu Curaviću za Story tvrde da se ronilac konačno zaljubio, i to u lijepu menadžericu Andreu Kujundžić. Njih dvoje su viđeni na prošlotjednom partiju u Hrvatskom domu likovnih umjetnika u Zagrebu.

Iako su se tokom večeri družili i s drugim ljudima, ipak bi nakon svakog kraćeg i usputnog razgovora završili koncentrirani jedno na drugo. Budući da su djelovali prilično prisno, mnogi su se zapitali je li to ova ljubav na pomolu.

No, Curavić zasad negira takve glasine. 'Ne, nismo ni u kakvoj vezi', odgovorio je 35-godišnji Kike za magazin Story

Kristijan i Nikolina prekinuli su u srpnju prošle godine, nakon čega se pisalo da je za prekid kriva njegova kolegica iz reality šoua Farma, Žana Štrbac. No, oboje su to demantirali, a ako je neke veza ikad i bilo, nisu je nastavili. Njegova bivša ljubav, Nikolina Pišek, već je mjesecima u vezi s poduzetnikom Matijom Ćorkovićem.