NIKAKO DA POSTANE LABUDICA

Kristie Alley ponovno pala nasred pozornice

12.04.2011 u 13:47

Bionic
Reading

Glumica Kristie Alley, premda je vrlo ozbiljno shvatila izazove u američkom 'Plesu sa zvijezdama', stalno pada umjesto da se graciozno kreće po plesnom podiju te joj se zbog toga puno ljudi smije

U prošlom nastupu tijekom emisije 'Ples sa zvijezdama' Kristie Alley i njezin plesni partner Maksim Chmerkovskiy pali su na samome početku plesa, a za neslavno klizanje na

podu okrivili su njegov grč u nozi. No Kristie je i nakon toga nastavila nizati katastrofalne nastupe te je ovoga puta pala sama ne uspjevši za sobom povući i plesnog partnera Maksima.

60-godišnja Kristei, koja se već godinama bori s viškom kilograma, nije pala zbog nespretnosti i nezgrapnosti već je za sve kriv remenčić na cipeli koji je bezuspješno pokušavala namjestiti. Poput Pepeljuge, Kristie je izgubila zlatnu cipelu, dok je Maksim plesao oko nje pokušavajući tako popraviti cijelu situaciju.

'Cijela situacija mi je jako smiješna. Trebala bih se kretati po plesnom podiju poput labudice, a umjesto toga padam i pokušavam pričvrstiti cipelu', izjavila je Alley, a članica žirija Carrie Ann Inaba rekla joj je da je kraljica neočekivanih neuspjeha.