NIŽE USPJEHE

Kreacije Aleksandre Dojčinović sve traženije u Hollywoodu

27.10.2017 u 14:39

Bionic
Reading

Aleksandra Dojčinović, jedna od naših najuspješnijih dizajnerica, samo niže uspjehe. Odjeća s potpisom LeiLou čest je izbor mnogih slavnih Hrvatica, a odnedavno i ne samo njih

Nakon što je haljinu s potpisom njezinog brenda LeiLou na crvenom tepihu nosila Kaley Cuoco, omiljena Penny iz 'Teorije velikog praska', još tri holivudske zvijezde viđene su u kreacijama hvaljene domaće dizajnerice.

Osebujne Aleksandrine kreacije koje donose dašak luksuza i glamura očarale su i mlade holivudske glumice, Jennu Ortegu, Shantel VanSanten i Chandler Kinney koje su spremno uskočile u haljine koje potpisuje domaća kreatorica.

  • +10
Holivudske glumice nose LeiLou Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Petnaestogodišnja Jenna koja se proslavila ulogom u Disneyjevoj seriji 'Stuck in the Middle', izgledala je prelijepo u bijeloj mini haljini ukrašenoj čipkom i crvenim detaljima, a dok se ljupka Chandler Kinney, glumica iz serija 'Girl Meets World' i 'Teens Wanna Know', odlučila za crnu LeiLou haljinu s gotičkom vibrom u kojoj je pokorila crveni tepih na premijeri hit hororca 'Jigsaw'.

@therealshantel wears Zita bag #LEILOUGIRLS #trueblue #thankyou @stylebybek

Objavu dijeli aleksandra dojcinovic (@leilou_by_alex)

Mlada glumica Shantel VanSanten koju smo gledali i u seriji 'One Tree Hill' odabrala je efektno svijetloplavo odijelo koje je odlično uparila malu 'Zita' torbicu s potpisom naše dizajnerice.

Dakako, ovaj je uspjeh razveselio Aleksandru Dojčinović

  • +7
Kaley Cuoco Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Vesele me haljine na svjetskim crvenim tepisima iz mozžda i neobičnog razloga. Nakon 20 godina u ovom poslu vidim nove ciljeve i izazove, kao da ponovno dišem. Lijep je osjećaj u samo 24 sata vidjeti svoje haljine na čak tri glumice. Ipak, neću si zbog toga čestitati, neka mi to bude povod za neke nove male pobjede', rekla je za tportal A. Dojčinović.

  • +7
Aleksandra Dojčinović Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Matijašec

A koga bi htjela odjenuti u budućnosti, Aleksandra je otkrila za tportal.hr.

'Ako treba izabrati jednu jedinu koju bih voljela vidjeti u svojoj haljini onda je to Cate Blanchett. Osim neponovljivih kombinacija na red carpetu, to je žena koja je uspjela svoj privatni život zadržati daleko od očiju javnosti, dama u pravom smislu - zbilja impresivno', rekla je Aleksandra.