CLAIRE DANES

Kratki bob kakav nosi slavna glumica briše godine u jednom potezu

10.05.2023 u 15:18

  • +5

Claire Danes

Izvor: Profimedia / Autor: Phillip Faraone / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Claire Danes pojavila se na premijeri mini serije FX-a 'Fleishman Is In Trouble' u Los Angelesu, a njezin je elegantni stajling bio pun pogodak

Hvaljena 44-godišnja glumica poznata je po brojnim ulogama u filmovima i TV serijama, a mnogi je sjećaju i kao Carrie Mathison u sjajnoj seriji 'Domovina'.

Claire koja je karijeru započela u teen seriji 'My So Called Life', blistala je na premijeri novog FX-ovog projekta u društvu kolegice iz serije Lizzy Caplan.

Glumica ovjenčana nagradama Emmy i Zlatni globus, koja sa suprugom, engleskim glumcem Hughom Dancyjem, očekuje treće dijete, izgledala je prelijepo u crnoj haljini zanimljivih rukava s efektnim ukrasom sa strane, istaknuvši trudnički trbuh.

Njezin make up je bio decentan, a za novu, trendi frizuru dobila je samo bezbrojne komplimente.

Claire se baš poput mnogih trendseterica odlučila za bob čija popularnost godinama ne blijedi te je dobar izbor i za dame s tankom, ravnom kosom jer će frizuri dati dodatni volumen. Klasičan, ravno ošišani kraći bob nije težak za održavanje i fantastično stoji i brinetama i plavokosima te ima još jednu dodatnu prednost - briše godine u trenu, a može se stilizirati i s blagim valovima ili glatko isfeniran kao kod Claire.