CHIC LOOK

Kraljica u trapericama? Da, i odlično joj stoje!

18.06.2015 u 10:06

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia obično je ozbiljno odjevena, budući da odrađuje razne dužnosti uz kralja Felipea, a paparazzi su je konačno snimili u slobodno vrijeme

Kraljica Letizia je s kćerima u kraljevskoj kući dočekala supruga koji je na imanje sletio helikopterom i tako su zabilježeni nježni trenuci španjolske kraljevske obitelji.

Kralj Felipe doputovao je dobro raspoložen te je srdačno zagrlio suprugu, ali i kćeri Leonoru i Sofiu odjevene u školske uniforme.

Letizia je imala casual outfit, traperice i košulju, u kojem je izgledala jako chic. Lijepa kraljica ima zavidan stil, moderan i elegantan, a njezini outfiti za protokolarne dužnosti su uvijek sofistcirani, ali nikako ne i staromodni.


Na traperice ravnog kroja odjenula je bijelu košulju i sandale na petu i dokazala da se i u ovako jednostavnoj odjevnoj kombinaciji, može izgledati itekako chic.

Da je bijela košulja komad odjeće s kojim nikad nećete pogriješiti, najbolji dokazuje američka dizajnerica Carolina Herrera, jedna od omiljenih dizajnerica lijepe španjolske kraljice, koja ovaj klasični komad odjeće u svojim kolekcijama ima još od 1981.

'Volim bijele košulje jer mi dođu kao nekakva sigurnosna, spasonosna dekica. Možete je nositi uz bilo što. Najveća je draž bijele košulje u tome što ovisi o osobi kako će je nositi', kaže Herrera koja ne krije da je se ne može zasititi. Tajna neprolaznosti bijele košulje leži u njezinoj prilagodljivosti, a najvažnije je da vam dobro pristaje, poručuje Herrera.