ULTIMATIVNI HIT

Kraljica stila otkrila što se nosi ove jeseni

31.10.2016 u 15:47

  • +2

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: KDNPIX

Bionic
Reading

Nakon baršunastih haljina koje su otvorile jesensku sezonu, na red su došle i baršunaste hlače midi kroja, za koje vjerujemo da će ubrzo postati hit i na domaćoj modnoj sceni

Modna ikona Olivia Palermo prošetala se gradom u hit baršunastim hlačama upečatljive crvene boje, midi kroja koje je uspješno kombinirala s bijelom bluzom, loafericama zmijskog uzorka, tamnoplavim kaputom i crvenom torbom Louis Vuitton.


Olivijin opušteni stil s dozom sportske elegancije svakako može poslužiti kao primjer hrvatskim trendsetericama koje ne zaostaju za svjetskim modnim metropolama kada su u pitanju trendovi

Iako izgleda kao da nije baš mnogo truda uložila u odjevnu kombinaciju te je odabrala prvo što joj je palo pod ruku, ne dajte se zavarati. Svaka kombinacija koju odabere ova poznata modna blogerica pomno je osmišljena do detalja, a cilj je izgledati neopterećeno i istovremeno modno usklađeno.

'Ja definitivno ne napuštam kuću dok nisam potpuno stilizirana', rekla je Olivia Palermo za popsugar.com, objašnjavajući kako se toga pridržava čak i ako ide samo u teretanu sa suprugom, modelom Johannesom Hueblom, ili pak prošetati psa. 'Započinjem dan odjevena prgodno i spremna za izlazak iz kuće. Nikad se ne zna kamo me dan može odvesti. Takva je i moja majka. To sam od nje naučila.´

#oliviapalermo

Fotografiju objavljuje oliviapalermosuperfans (@oliviapalermosuperfans)


Posljednjih smo mjeseci, kada je riječ o hlačama, trendseterice mogli viđati u midi hlačama A-kroja koje su preplavile trgovine i ulice.

Najčešće su se nosili jednostavniji dizajni i materijali koji daju profinjeniji izgled. Za one koje ne izlaze iz traperica također su se mogli pronaći široki modeli od trapera, ali i klasičniji uži modeli traperica midi kroja.

S obzirom na to da Hrvatice slove kao odlično obučene žene koje prate trendove, uopće ne sumnjamo kako će i ove sezone sve istinske zaljubljenice u modu odvojiti koju kunu za hit komad koji obećava.