KAKVA LJEPOTA

Kraljica stila izgleda još bolje samo u bikiniju

06.07.2015 u 20:13

Sienna Miller

Izvor: Profimedia / Autor: profimedia

Bionic
Reading

Sienna Miller modna je ikona koja svaki put na crvenom tepihu oduševljava pojavom i izborom odjeće, ali kada na plaži uživa u odmoru, izgleda još bolje

Sienna Miller ovih se dana odmarala u Formenteri s dečkom Tomom Sturridgeom i njihovom dvogodišnjom kćerkicom Marlowe. Slavna je glumica uživala u ljetnim radostima te se kupala s najmilijima, ali najviše je plijenila pažnju dok se šetala u mini bikiniju s uzorkom zmijske kože.

Buntovna glumica već je više puta rekla kako ju je majčinstvo u potpunosti smirilo, a poput svake druge žene koja je rodila pokušava se vratiti u formu, što nije uvijek lako.

'Teško je jer uz posao i majčinstvo imam dovoljno obaveza, a premalo vremena. Jednostavno ne stignem vježbati koliko bih trebala. Pokušavam što češće raditi s trenericom Efuaom Baker, najčešće jogu, ali znam da to nije dovoljno', otkrila je glumica za Jolie.

No iako redovno vježba i očito ima odličnih rezultata, nije opsjednuta izgledom. Sienna je početkom ove godine u intervjuu za slavni Vogue rekla kako obožava biti mama te je nakon što je rodila Marlowe shvatila kako je to bio dio slagalice koji joj je nedostajao u životu.