DODJELA NAGRADA

Kraljica stila i u 74.: Helen Mirren pomela konkurenciju elegantnim izdanjem

04.02.2019 u 13:27

Bionic
Reading

Holivudska legenda Helen Mirren i sa 73 godine na crvenom tepihu plijeni glamuroznim izdanjima gdje god da se pojavi

Britanska glumica oduševila je na dodjeli 71. po redu nagrada DGA u The Ray Dolby Ballroom u Hollywoodu u fantastičnom outfitu u kojem je sve ostavila bez daha.

  • +11
Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako nije nedostajalo slavnih dama poznatih po istančanom modnom ukusu poput Sarah Paulson, Keri Russell, Laure Harrier, Constance Wu ili Isle Fisher, uvijek elegantna Helen zadivila je svojim neobičnim modnim odabirom.

Za ovu se prigodu hvaljena glumica odlučila za pomalo avangardni look: kombinaciju upečatljivog asimetričnog sakoa (Brandon Maxwell) i cigareta hlače (Lafayette 148) naglasivši struk velikim remenom.

  • +9
Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Ostatak stajlinga činile su ružičaste satenske cipele Rogera Viviera, a sve je podignula efektnim nakitom Neila Lanea i torbicom, također s potpisom Rogera Viviera.

Mladenačka frizura i diskretan make up lijepo su naglasili pravilne crte lica ove markantne glumice kojoj je društvo na ovom događanju pravio suprug Taylor Hackford

  • +12
Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Usprkos bogatoj karijeri u Hollywoodu, Helen je u jednom intervjuu otkrila kako je nekad bila jako nesigurna u sebe izjavivši kako se 'cijeli svoj život suočavala s nesigurnošću, kao i sada na dnevnoj bazi'.

'Nikad se nisam osjećala lijepo. Postoje ljudi koji su lijepi, a ja sam dovoljno objektivna da znam da se ne uklapam u tu kategoriju', rekla je jednom prigodom Helen Mirren koju je princ Charles 2003. proglasio članicom Reda britanskog imperija i otada nosi titulu 'dame'.

Dodala je i kako njezina nesigurnost ima više veze s umom i inteligencijom, nego s izgledom.

'Ne smatram se dovoljno pametnom ili smiješnom', objasnila je H. Mirren.