odličan izbor

Teško je odlučiti koja ima ljepšu haljinu: Kraljica Letizia oduševila haljinom koja košta 300 kuna, a u stopu je prate njezine nasljednice

1/12

Kraljica Letizia, kralj Felipe, kraljica Sofia, princeze Sofia i Leonor, Irena od Grčke

Kao i svake godine, španjolska kraljevska obitelj smjestila se na Mallorci kako bi provela dio ljetnih praznika. Tijekom odmora kraljica Letizia i njezine kćeri, princeze Sofia i i Leonor nižu odlične ljetne stajlinge, a obiteljska večeru s kraljicom Sofijom i njezinom sestrom Irene od Grčke nije bila iznimka.

Kraljica Letizia ovog puta pažnju je privukla cut-out haljinom cvjetnog printa koja nosi potpis španjolskog brenda Mango. Savršena ljetna haljina, udobna, lepršava i bespogovorno romantična prodaje se po cijeni od 39,99 eura, odnosno oko 300 kuna i potvrđuje kraljičinu vjernost španjolskim brendovima.

Uz haljinu s izrezima i cvjetnim printom, koji su dva vodeća modna trenda, kombinirala je avne sandale 'western' izgleda američke firme Jack Rogers. Završni dodir dala je mala večernja torbica načinjena od autentične tkanine s Mallorce, Ikat.

Baš kao njihiva majka, princeze Sofia i Leonor zablistale su u sjajnom ljetnim izdanjima. Princeze su izrasle u prekrasne mlade dame, a njihov stil je evoluirao stil i sazrio. Obje su vjerne domaćim, španjolskim brendovima te ženstvenim krojevima. Leonor se odlučila se za prekrasnu lepršavu dugu haljinu španjolske firme Babbaki koju je krasio efektan čvor na boku te ju je kombinirala s espadrilama brenda Calzados Picón. Sofia je pak zablistala u dvodijelnom kompletu suknje i bluze brenda Designers Society u kombinaciji s bež epadrilama. 

Kraljica Letizia, kralj Felipe, kraljica Sofia, princeze Sofia i Leonor, Irena od Grčke

Kraljica Letizia, kralj Felipe, kraljica Sofia, princeze Sofia i Leonor, Irena od Grčke

Izvor: Profimedia / Autor: Raúl Terrel / ContactoPhoto / Profimedia

Prethodna slika Sljedeca slika
  • Autor: M.D.
  • Objavljeno 06.08.2022 u 23:46