FASHION GURU

Kraća varijanta na Natali bila je puno zanimljivija, da su barem cipele bile malo bolje

  • 25.03.2024 u 13:44

    Natali Dizdar

    Izvor: Cropix/Pixsell / Autor: LUCIJA OCKO/Cropix/DAVOR PUKLAVEC/PIXSELL

    Bionic
    Reading

    Porin je iza nas, nije bilo nekih ludih skandala, ali je bilo, kao i uvijek, bezvezno odjevenih

    Da riješimo muški dio gostiju. Novopečeni tata Cvek otišao je do ormara i uzeo odijelo koje mu niti prvi put kada ga je nosio nije najbolje stajalo. Taj 'nazovimo' stajling boje cigle i bijele majice s bijelim tenisicama dobar je za intervju za OTV, ne za Porin.

    U usporedbi s njim, naravno da je Ivan Vukušić bio najbolje odjeven, što se moglo i očekivati za voditelja. U crnom smokingu, kao salivenom, i s uskom kravatom pokazao je kako treba izgledati na prestižnoj dodjeli nagrada.

    Natali Dizdar se presvlačila i hvala joj na tome. Zanemarit ću dugu kiklju jer mi je kraća varijanta bila puno zanimljivija. Kratke hlače i crni top bili su odličan odabir. Da je još uz taj stajling imala neke malo bolje cipele, a ne klasične salonke, to bi bio pun pogodak. Sviđa mi se i zurka u stilu Miley Cyrus.

    Mia Dimšić također je imala dobar stajling, jest da se tu nema što pogriješiti, ali kod nas je sve moguće. Mislim da je ovoj klasičnoj i jednostavnoj kombinaciji wow efekt dao make up.

    • +18
    31. dodjela nagrada Porin Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.