vrhunska kvaliteta

Kompanija koja ruši sve rekorde prodaje pametnih telefona

11.09.2019 u 10:53

Bionic
Reading

Xiaomi je od 2010. godine uspio u nemogućoj misiji, u rekordnom roku prikupili su veliki broj vjernih poklonika i kupaca. Prošli su dugi put te zahvaljujući odličnim proizvodima i dobroj poslovnoj politici stvorili snažan i kvalitetan brend pametnih telefona

Iako su uspjeh temeljili upravo na prodaji pametnih telefona brzo su proširili ponudu s nizom drugih pametnih i IoT uređaja kojih su prema službenim podacima trenutno prodali 150.9 milijuna jedinica. Prisutni su u 80 zemalja širom svijeta, a hrvatski kupci su brzo prepoznali Xiaomi kao najbolji omjer cijene i kvalitete.

Xiaomi Mi 9T, moćan mobitel fantastičnih performansi

Xiaomi MI 9T predstavnik je Xiaomi premium segmenta po vrhunskoj cijeni. Jedan od telefona koji je oduševio svijet i napravio veliki korak u odnosu na svog prethodnika. Mobitel upečatljivog dizajna, velikog zaslona i snažne baterije koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Moćna, motorizirana selfie kamera

Najveći prodaji adut ovog modela je njegova selfie kamera koja se otvara iz gornjeg desnog kuta koja omogućava da se zaslon proteže od ruba do ruba bez dosadašnjeg „zuba“ ili notcha.

U slučaju pada, kamera se povlači u roku jedne sekunde kako ne bih došlo do oštećenja. Xiaomi je odradio testiranja na 300.000 iskakanja što bi trebalo biti i više nego dovoljno za snimanje svih selfija.

Stražnja trostruka kamera Xiaomi MI 9T Pro sastoji od 48 MP širokokutne kamere, 8 MP telefoto kamere i 13 MP ultra širokokutne kamere koja daje vrhunske profesionalne fotografije.

Jak procesor i velika memorija koju upotpunjuje snažna baterija

Xiaomi MI 9T pokreće Qualcomm Snapdragon 855 osmojezgreni procesor koji je kreiran upravo za super brzo povezivanje, odlično gaming iskustvo i pametno upravljanje energijom.

Više memorije daje više mogućnosti, a ovaj telefon donosi čak 64 GB interne memorije i 6 GB radne memorije za još više multitaskanja. Sve to upotpunjuje baterija od 4000 mAh s tehnologijom brzog punjenja.

Nova era Redmi serije u 2019. godini

Početkom ove godine Redmi serija je zakoračila u novu eru. Xiaomi uvodi potpuno novu poslovnu politiku i Redmi seriju predstavlja kao samostalan brend. Tako su početkom godine predstavili Redmi Note 7. Prašina koja se diže oko ovog uređaja nije bez razloga. Radi se o uređaju koji je atraktivan po svojim specifikacijama, izglednom i cijenom.

Mala revolucija Redmi serije

Uređaj se po kvaliteti daleko ističe od konkurencijskih uređaja u ovom cjenovnom rangu. Mobitel atraktivnog dizajna sa staklenom poleđinom predivnih boja koja ostavlja dojam skupljeg uređaja. Redmi Note 7 dolazi sa 6,3“ zaslon u full HD-u.

Kamera od 48 MP = garancija za odlične fotografije

Na vrhu zaslona se nalazi „suza“ u koju je smještena prednja kamera od 13 MP. Glavna kamera je od čak 48 MP snima kristalno čiste fotografije u uvjetima slabog osvjetljenja. Vrhunsku kameru nadopunjuje kamera senzorske dubine od 5 MP kako bi fotografije dobile savršeni "bokeh efekt".

Za još brži rad tu je Snapdragon 660!

Xiaomi Redmi Note 7 pokreće snažni Qualcomm Snapdragon 660 koji omogućava da uređaj radi fluidno i može zadovoljiti najzahtjevnije korisnike. Uz to dolazi snažna baterija od 4000 mAh, s mogućnošću brzog punjenja.

Xiaomi M365 – odličan način za izbjegavanje gradske gužve

Njegov moderan dizajn i tamno-siva boja s crvenim detaljima nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Romobil je lagan i prenosiv, a preklapa se za tren. Izrađen je od kombinacije metala i polikarbonata, a teži 12,5 kilograma.

Ide brzinom od 25 km/h, a pokreće ga baterija snage od 1865 mAh. Baterija se može napuniti na maksimalnih 100% u roku od 4-5 sati. Može podnijeti osobu težine od 100 kg.

Romobil ima mogućnost da se preko Bluetootha spoji s vašim pametnim telefonom, a oboje možete pronaći u paket ponudi Hrvatskog Telekoma, pa tako Xiaomi M365 i Xiaomi Redmi Note 7 uzmite već za 155 kn/mj.