MODNA INSPIRACIJA

Kombinacija koju ćete nositi od jutra do mraka: Predimenzionirane široke traperice itekako mogu biti elegantne

17.10.2022 u 13:15

Bionic
Reading

Posljednjih mjeseci širokim trapericama za rukom je pošlo nešto što se činilo gotovo nemogućim; s trona su skinule obožavane skinny traperice te se nametnule kao jedan od najpoželjnijih komada. Međutim, ako mislite da su široke traperice namijenjene samo za casual stajlinge, varate se. Ovaj model hlača itekako može biti elegantan

Široke traperice nesumnjivo pripadaju službenoj definiciji casual mode. Od početne pompe u kasnim 90-ima i ranim 2000-ima,ove najudobnije traper hlače unose su dozu cool prizvuka u svaki outfit. Oversize trend u jesen 2022. vraća traper u središte modnog fokusa, no ovoga puta na posve drugačiji način. Naime, široke traperice itekako mogu biti i elegantne.

Ovako elegantno nosimo oversized široke traperice ove jeseni

Stilsku inspiraciju pronalazimo kod Pernille Teisbaek. Stilistica i street style ikona iz Danske jedna je od prvih koja je usvojila nove modne trendove pogodne za dnevne stajlinge, a jedan od omiljenih komada za jesen 2022. upravo su predimenzionirane široke traperice.

  • +3
Traperice za jesen Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Iako se super prostrane traperice najčešće kombiniraju uz šarene tenisice i jednako šarene hoodice, a ljeti uz crop topove i košulje. Međutim, kad je riječ o upečatljivim stajlinzima, , Pernille Teisbaek oslanja se na kreativnost te kombinira ležerne hlače u otmjeni jesenski look.

Pernille Teisbaek se oslanja na crne i sive tonove. Od cipela do pulovera, odjeću drži jednostavnom , obraća pažnju na ravne krojeve i kvalitetne materijale. No, iznad svega, sako je taj koji daje kontrast između ležernog i chic izgleda. Široke traperice i robusne čizme kao osnova casual stajlinga odlično su suprotstavljeni elegantnoj torbici i XXL sakou koji u jesen funkcionira kao trendi jakna.

  • +6
Oversized sakoi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije