NE MOŽE JEDNOSTAVNIJE

Komad koji svatko ima u ormaru modni je klasik, a evo kako ga s puno stila kombiniraju chic Francuskinje

12.07.2022 u 12:41

Bionic
Reading

Uz bijelu košulju, malu crnu haljinu ili traperice koje rado nosimo u mnogim prigodama, obični bijeli T-shirt jedan je od onih komada koje možemo sjajno kombinirati

Modni znalci jednoglasni su oko jednoga: klasična bijela T-shirt majica jednostavna je, no nikad dosadna.

I da, bijela majica kratkih rukava, usprkos svojem jednostavnom izgledu, itekako može izgledati nevjerojatno elegantno - ako se kombinira na način na koji to rade Francuskinje.

  • +5
Thylane Blondeau, nekadašnja najljepša djevojčica na svijetu, utjelovljenje je francuskog chica Izvor: Profimedia / Autor: DOMINE JEROME/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Inspiraciju za neodoljive stajlinge našli smo na instagramskim profilima divnih Francuskinja, čijem se modnom stilu ne možemo prestati diviti. One jednostavno znaju kako jednostavan komad kombinirati da izgleda ležerno i elegantno u isto vrijeme. Pa ako ne znate kako nositi bijeli T-shirt, imamo nekoliko fantastičnih ideja koje vrijedi primijeniti.

TJEDAN MODE

Slavni pohrlili u Pariz: Pogledajte tko je sve bio na modnim revijama kuća Dior i Giambattista Valli u Parizu

Pogledaj galeriju

Evo pet genijalnih modnih rješenja kako nositi T-shirt ovoga ljeta:

Bijela majica s plisiranim hlačama i košuljom

Predimenzionirana košulja definitivno je nešto što morate imati u ormaru. Riječ je o univerzalnom komadu koji se jednostavno i lako kombinira. Ovakav tip košulje nevjerojatno je koristan odjevni predmet i ide uz gotovo sve što imate u ormaru, od topova i T-shirta, pa do haljina umjesto npr. sakoa. Uz chic hlače širokih nogavica, francuska influencerica Leia Sfez nosi klasičnu košulju koja daje dodatnu dozu elegancije, a bijeli T-shirt nonšalanciju.

Bijela majica sa svijetlim trapericama i prugama

Prugasti uzorak i bijeli T-shirt savršen su spoj koji tako dobro nose Francuskinje. Uostalom, omiljene bretonske pruge nastale su upravo u Francuskoj i svojevrstan su simbol francuskog chica. Dakle samo nabacite ležeran prugasti pulover preko ramena i zaokružite vječni riviera look trapericama npr. u bež varijanti. Très chic!

Bijela majica s elegantnim odijelom i tenisicama

Za elegantan, ali ležeran svakodnevni look Francuskinje genijalno spajaju običnu bijelu majicu kratkih rukava i stiliziraju je uz sako i hlače. Outfit je još više cool ako ga zaokružite tenisicama u retro sportskom stilu.

Bijela majica s prugastim hlačama i Y2K dodacima

Čini se da ni Francuzi nisu imuni na čarobnu modnu privlačnost Y2K mode. Francuska ikona stila Camille Charrière rado kombinira i modne dodatke u stilu 2000-ih (remen i torbicu sa zakovicama i sunčane naočale uskih okvira) s jednostavnim outfitom koji se sastoji od bijele majice i prugastih hlača ležernog kroja. Budući da su svi detalji u jednoj obitelji boja, njezin stajling vrlo je cool unatoč upečatljivim Y2K detaljima.

Bijela majica s mini suknjom, košuljom i balerinkama

Francuskinje znaju da se uspješan outfit temelji na stilskoj igri koja obavezno uključuje uvijek efektnu igru kontrastima. To znači: što je donji dio upečatljiviji, gornji je jednostavniji (i obrnuto). Obična bijela majica najbolji je izbor uz npr. mini suknju koja pokazuje dosta kože. Diskretni i klasični dodaci (npr. balerinke, torba) također osiguravaju 'smireniji' stajling i čine izgled prikladnim za svakodnevne prilike. Influencerica Anne-Laure Mais također odlično stilizira oversized košulju i ponovno dokazuje da se radi o nevjerojatno korisnom odjevnom predmetu u koji vrijedi investirati.