BEZ GREŠKE

Komad koji laska figuri: Lijepa Korana Gvozdić zasjala u kombinezonu koji bi svatko poželio u ormaru

09.02.2023 u 14:46

Bionic
Reading

Bivša televizijska voditeljica i manekenka Korana Gvozdić u prosincu prošle godine proslavila je 40. rođendan, a svi se slažu da joj obiteljski život itekako dobro pristaje jer izgleda sjajno

Lijepa brineta nazočila je predstavljanju vrhunskog brenda Institut Esthederm, estetske kozmetike provjerene francuske kvalitete u Zagrebu, a za stajling koji je nosila na tom događanju dobila je samo komplimente.

Da su kombinezoni modni adut u rukavu u koji se zaklinju mnoge fashionistice, dobro je poznata stvar, pa se i Korana odlučila za taj praktičan i svestran komad koji možete nositi u brojnim prigodama, od poslovnih do večernjih.

Osim toga, imaju još jedan plus, a to je da nas, baš poput ženstvenih haljina, u jednom potezu rješavaju svih muka oko osmišljavanja modnih kombinacija, što je, složit će se svi, genijalna stvar, osobito kad smo u žurbi.

Zgodna zaručnica komičara Ivana Šarića nije pogriješila upečatljivim crvenonarančastim kombinezonom bez rukava i sa zanimljivim drapiranim detaljima, kojim je istaknula vitku figuru.

Lijepa Korana ovaj je stajling vješto upotpunila bež salonkama, crnom torbicom s ukrasnim lancem, diskretnim make upom i kosom stiliziranom u ležerne uvojke.

Inače, njihov sinčić Oliver u travnju će proslaviti drugi rođendan. Stigao je kao kruna njihove osmogodišnje ljubavi, a bio je prijevremeno rođena beba. Rodio se 13. travnja, no sretnu vijest neko vrijeme par je odlučio zadržati za sebe i svoje najbliže. U jednoj od objava na Instagramu, Korana je kasnije pisala o duljem razdoblju koje su ona i Oliver morali provesti u bolnici nakon poroda.

  • +2
Korana Gvozdić Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL