FASHiON GURU

Kolinda spojila bijele salonke sa šljaštećom torbicom, idealnom za svadbu u Kikindi

 • 17.05.2024 u 10:51

 • Bionic
  Reading

  Naša najdraža predsjednica KGK… Svaki put kad napišem njezine inicijale, uvijek se stepem jer mislim da sam dužan nešto HGK-u, no da se vratimo na njezin modni izričaj

  Na prvu sam pomislio da je, kao i uvijek štedljiva, pronašla haljinu koju je prije pet sezona nosila buduća kraljica Engleske, ali ne, slična je, a model je iz nove kolekcije.

  Haljina petrolej boje i midi dužine s remenom u struku naglasila je i dalje održavanu lijepu figuru bivše vladarice Hrvatske. Lijepa je i dobro joj stoji, u tome nema zamjerke, ali mora se priznati da za nijansu bolje stoji princezi Kate, jer ona je ta koja nosi haljinu, a ne obrnuto.

  Bijele salonke nisu loš izbor, ali tu se vidi da gospođa Grabar Kitarović nije uvijek bila bliska s modom pa je spojila bijele salonke s bijelom torbicom, i to šljaštećom, prepunom kamenčića, idealnom za mladenku na svadbi u Kikindi.

  Već smo podosta pisali o Kolindinoj punđi, a vidim da je ona i dalje stabilna.

  • +12
  Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

  Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.