VISOKA NAPETOST

Koliko ulažete u svoj erotski kapital?

01.06.2012 u 10:44

Bionic
Reading

Obline su ponovno u modi, naučite ih voljeti! Tajna seksi izgleda nije u kilogramima, nego u samopouzdanju… i u nekoliko kozmetičkih trikova

Potpuno je nevažno koliko kilograma imate, tajna seksi izgleda u načinu je na koji ih nosite. Nema većeg afrodizijaka od samopouzdanja, jedinom 'erotskom kapitalu' u koji se isplati ulagati.

Vječno nezadovoljstvo osoba koje su godinama na dijetama, koje su stalno opsjednute tijelom i kilogramima, razara njihovo i fizičko i psihičko zdravlje. Uz to, takvim opsesivnim 'životnim stilom' narušavaju kvalitetu života svojih najbližih, obitelji, partnera i prijatelja.

Psiholozi kažu da 'debljina nije fizička nego psihička kategorija'. Umjesto vječnih dijeta i ratovanja s tijelom, započnite proces mirenjem sa svojim oblinama. Prihvatite sami sebe i osvijestite svoj 'erotski kapital'. Usput, usvojite nekoliko trikova zbog kojih ćete ovog ljeta zaboraviti na komplekse. Kad se budete osjećali 'kao doma' u svome tijelu, počet ćete izgledati 'kao dama'.

Zahvaljujući naprednim formulama krema, mlijeka i ulja za oblikovanje tijela, nikad nije bilo lakše i jeftinije održavati čvrstu i svilenkastu kožu. Recimo, dovoljno je da nakon tuširanja umasirate novo mlijeko s efektom učvršćivanja iz linije Nivea Q10 Plus, pa da tijelo opskrbite dnevnom dozom vlage i učinite ga podatno napetim.

Želite li potaknuti proces sagorijevanja masti, a pritom ne robovati dijetama, prije pospremanja ili vježbanja navucite famozne Afroditine masažne čarape. Parfumirane su prirodnim uljima grejpa i geranija koja pospješuju cirkulaciju.

Za žene u zreloj dobi talijanski kozmetički brend Somatoline kreirao je jedinstvenu anticelulitnu kremu za razgradnju tvrdokornih masnih naslaga u menopauzi nazvanu Somatoline Cosmetic Menopauza, dok je ljubiteljicama organske kozmetike namijenjeno Weledino anticelulitno ulje na bazi ekstrakta listova breze i bodljikave veprine. Više o preparatima pogledajte u našem Izlogu!