RIHANNA NAJSKUPLJA

Koliko su plaćene zvijezde da sjede u prvom redu revija

05.02.2010 u 09:59

Bionic
Reading

Modne revije privlače veliku pažnju, a osim o kreacijama na pisti, najviše se piše o zvijezdama koje sjede u prvom redu. No njihova prisutnost daleko je od čiste znatiželje

Rihanna na reviji Givenchyja

Zvijezde za svoju nazočnost na revijama primaju pozamašan honorar. U javnost je tako procurila informacija da za pojavljivanje na jednoj reviji pjevačica Rihanna dobiva čak 100.000 dolara, što je nimalo zanemariv iznos za svega pola sata sjedenja u prvom redu ispred modne piste.

Tek nešto manje, 80.000 dolara, plaćene su sestre Olsen, a Chloe Sevigny, Julianne Moore i Maggie Gyllanhal naplaćuju 60.000. Toliko je sve donedavno dobivala i Lindsay Lohan, no otkad joj je karijera krenula nizbrdo, više nije na A listi uzvanika-plaćenika. Na toj listi je pak glumac Colin Firth koji je za pojavljivanje na revijama plaćen 'tek' 15.000 dolara, a dvostruki iznos predviđen je i za Jennifer Lopez.

Na B listi poželjnih plaćenika vodi Blake Lively koja dobiva 50.000 dolara, a slijedi zvijezda serije 'Gossip Girl', Leighton Meester, sa 40.000 dolara, koliko dobiva i Hillary Duff. Poželjni gosti su i drugi glumci iz popularne serije Gossip Girl, za koje je predviđena naknada od 25.000 dolara po pojavljivanju na reviji.