KOJE FAZE!

Koliko se Pamela Anderson promijenila s godinama

21.02.2012 u 11:00

Bionic
Reading

Otkad je Pamela Anderson prije točno 20 godina osvojila svijet u jednodijelnom kupaćem kostimu, nitko nije zaboravio njezine goleme grudi. Promotrili smo kako se mijenjala kroz sve ove godine – danas su joj 44

Glumica Pamela Anderson godinama je ostala vjerna sebi što se tiče veličine slavnih atributa, a i oblači se i dalje smjelo - štoviše, mnogi će reći, na granici dobrog ukusa. Znala je ona toliko izbaciti grudi i k tome još i noge da bi zasjenila sve prisutne, a i samo događanje na kojem se pojavila.

Kada je prošlog ljeta proslavila 44. rođendan, mediji su pisali kako nikada nije bila u boljoj formi, aludirajući pritom uvelike i na njezino zategnuto tijelo. Paparazzi još uvijek slave kad je uhvate u badiću na plaži.

Žena koja je bila na najviše naslovnica u povijesti Playboya nikada nije i ne može sakriti brojna silikonska povećanja grudi. Pretjerala ili ne, njezin su zaštitni znak. Ipak ćemo napomenuti da su njezine obline u seriji 'Spasilačka služba' (Baywatch) iz 1992. bile i više nego dovoljno primamljive. Koliko su bili dobrodošli kasniji zahvati, prosudite sami.

Promatramo li je kroz godine, jasno je i da voli neke od modernih oblika pomlađivanja lica i da su joj usne sve napućenije.

Visoka je 170 centimetara, vitka je, u nekim fazama života bila je vrlo mršava. Rodila je dvoje djece, no svaki se put munjevito vratila u formu.

Pogledajte sve faze popularne ljepotice Pamele.