NEODOLJIVA LJEPOTICA

Koja princeza je postala nova modna zvijezda?

07.03.2012 u 14:48

Bionic
Reading

Neodoljiva monegaška princeza novo je zaštitno lice talijanske modne kuće Gucci

Unuka Grace Kelly, 25-godišnja Charlotte Casiraghi novo je lice talijanske modne kuće Gucci. Monegaška princeza na tom je mjestu zamijenila glumicu Evan Rachel Wood. Ovaj modni angažman prelijepa princeza, osim svojom ljepotom, zaslužila je i između ostalog zbog same činjenice da je na konjičkim natjecanjima nosila samo Guccijevu odjeću.

Na fotografijama je naglašena njezina prirodna ljepota, uz minimalno šminke i casual konjičke kombinacije. Frida Giannini je objasnila njezin angažman: 'Tijekom protekle dvije godine sam imala zadovoljstvo i privilegiju upoznati Charlotte kroz našu zajedničku strast za konje. Ona ne samo da utjelovljuje ljepotu i gracioznost u konjičkom krugu, već je također prekrasna veleposlanica za sport.'

Četvrta nasljednica monegaškog prijestolja osim jahanja ima još jednu veliku strast. Novinarstvom se bavi od 2007. godine, a njezini tekstovi objavljeni su u nekoliko modnih magazina, dok je jedno vrijeme bila i urednica magazina Above. Što se pak tiče modnih voda, njezin prvi korak bio je naslovnica francuskog Voguea prošlog rujna, no redovito je lice na revijama Stelle McCartney i Yvesa Saint Laurenta već godinama.