ZASJENILA UTAKMICU

Koja je tajna prstena Mirte Šurjak?

25.03.2013 u 09:56

Bionic
Reading

U prijenos utakmice Hrvatska-Srbija iz Splita se javljala Mirta Šurjak i nakratko zasjenila spektakl pojavivši se na malim ekranima s prstenom nalik na zaručnički

Kako smo odmah posumnjali da je otac njezinog djeteta Giovanni Rosso kleknuo pred lijepu novinarku, Mirta nam je to demantirala.

'Nije zaručnički. To je prsten od bijelog zlata s dijamantićem, mamin dar za 18. rođendan. Ja sam birala, a mama je platila', kroz smijeh nam je rekla Mirta, koja se nedavno vratila na posao jer joj je kći Kiara napunila godinu dana.

'Vratila sam se na posao i ostala sam u sportskoj redakciji, ali privremeno, dok Kiara ne naraste, bit ću stacionirana u Splitu i pratiti sport za cijelu Dalmaciju, a povremeno ću, zbog nekih važnijih sportskih projekata, odlaziti i u Zagreb, čemu se jako veselim, jer mi nedostaje moja ekipa iz sportske redakcije. Super smo ekipa, zezamo se, smijemo i vole mi reći da sam im unijela duh Dalmacije u redakciju', rekla nam je u nedavnom intervjuu, potvrdivši i da je s Kiarinim ocem u jako dobrim odnosima.

'U najboljim smo odnosima. To je sve što ću vam reći na tu temu. Intima je nešto što čovjek treba zadržati samo za sebe. Ne volim je razvlačiti po novinama, jer to je nešto moje, djelić mene koji ljubomorno čuvam samo za sebe. Sretna sam, jako', rekla nam je zagonetno.