MOGU LI OSKUDNIJE?

Koja je poznata Hrvatica navukla najkraću haljinu

02.08.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Kao da se cijelo ljeto natječu koja će isfurati najkraću haljinu, naše poznate ljepotice na sve nas strane časte minicama koje malo toga prepuštaju mašti. Pogledajte u kakvim ih se sve izdanjima moglo vidjeti

Na estradnom nebu po bolno uskim i bolno kratkim haljinicama najdojmljivija i sveprisutna je svakako Jelena Rozga. Nosila ona vesele kreacije s potpisom modnog dvojca Elfs ili ne, uvijek fura taj imidž lutkice Barbie.

Natali Dizdar svoje kratke haljine nosi vrlo sofisticirano, baš kao i Tatjana Jurić. Vrlo izazovno u svojim mini kreacijama izgledaju Lana Jurčević Renata Sopek. Ovog proljeća i ljeta mogli smo se diviti i kratkim kreacijama na lijepom tijelu voditeljice Ecije Ivušić

Indira ljeti također nosi vrlo smjele haljine, a iz njih ne izlazi ni Maja Šuput

Kad pomislimo da Iva Jerković ne može kraće, ona će nas opet uspjeti iznenaditi novom pikanterijom. Jednom je prilikom naš Fashion Guru simpatično konstatirao da bi 'Iva najradije odjenula jedno veliko ništa'. Nikakvu minicu Ivi nećemo zamjeriti jer joj stoje kao salivene, za što ima zahvaliti savršeno oblikovanim nogama i istesanom tijelu.

Kratko i još kraće vole i dugonoge manekenke Antea Kodžoman, ali i Tina Katanić Aleks Grdić. Kakvu god kratku haljinu lijepe manekenke stavile na sebe, izazvat će pomamu, osobito jer su poznate po tome da vole i visoke štikle i duboke dekoltee.