ZANOSNA TALIJANKA

Koga seksipil Monice Bellucci može ostaviti ravnodušnim

27.06.2013 u 13:47

  • +4

Dolce i Gabbana kampanja jesen-zima 2013./2014.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Dolce i Gabbana

Bionic
Reading

Kampanja za kolekciju jesen/zima 2013/2014. Dolce i Gabbana izdvaja najistaknutije i najzanimljivije odjevne predmete, a u nove krpice tog luksuznoga brenda uskočila je zanosna ljepotica Monica Bellucci

Nova jesensko-zimska kolekcija Dolce&Gabbane gotovo je sve iznenadila, a krase je bogati bizantski uzorci koji su glavnu riječ vodili i u kolekciji za jesen 2013. te su ostali zapamćeni kao najreprezentativnije linije s milanskog tjedna mode ove godine.

Kampanja za bogatu i raskošnu kolekciju Dolce i Gabbana snimljena je po već provjerenom receptu zanimljivih fotografija, a u njihove najnovije krpice i sigurno buduće modne žudnje, kao zaštitna lica još jednom su uskočile ljepotice Monica Bellucci i Bianca Balti. U kampanji, koja je vođena pod stručnim vodstvom dizajnera Domenica Dolcea, sudjelovale su u modeli Andreea Diaconu i Kate King. Kao što se i očekivalo, nova kampanja odiše zanimljivim spojem sofisticiranosti, ženstvenosti i dramatičnosti.

Laskave čipkaste haljine koje su definirane umjetničkim detaljima, zanimljivi kaputi i sakoi u tamnim tonovima bez sumnje će mnogima zapeti za oko. Kao i zavodljiva Monica Bellucci, talijanska glumica i ljepotica. Žena za čijom će se ljepotom sigurno svatko okrenuti, nije iznevjerila ni ovoga puta. Četrdesetosmogodišnja Monica u crvenoj i crnoj čipki, sjajnoj dugoj haljini sa zlatnim detaljima te u crnom dugom i strukiranom kaputu pokazala je da joj damski look najbolje pristaje i u punom sjaju ističe sve draži.

Osim zanimljivih odjevnih komada, u novoj kampanji predstavljen je i nakit poput zlatnih kruna, upadljivih naušnica, krupnih ogrlica s privjescima u obliku križa.