ZBOG ODJEĆE

Koga je to Beyonce opasno razljutila?

05.02.2013 u 18:35

Bionic
Reading

Pomalo ekstravagantan izbor materijala od kojih je bila načinjena odjeća za nastup Beyonce na Super Bowlu podigao je podosta prašine

Slavna pjevačica Beyonce svojim nastupom na Super Bowlu opasno je razljutila prijatelje životinja. Slavna pjevačica nastupila je u odjeći napravljenoj od kože pitona i iguane, a to se nimalo nije svidjelo poznatoj organizaciji PETA.

Njezinu odjeću ocijenili su sramotnom, a ovo je već druga optužba na njezin račun u vrlo kratkom vremenu. Prva je stigla zbog njezina nastupa na Obaminoj inauguracija kada je nastupila u bundi od nerca.

'Kladim se da Beyonce ne bi odjenula nikakvu odjeću napravljenu od životinja da je ikada pogledala naše videosnimke. Danas čak i moda ide ususret prijateljstvu sa životinjama, a nastup slavne pjevačice sada je bacio ljagu na sva naša nastojanja', istaknuo je glasnogovornik PETE za New York Daily News.

Beyonce se još uvijek nije oglasila po tom pitanju, ali s obzirom na to da ona jako pazi na svoj ugled, vjerojatno joj nisu drage najnovije optužbe na njezin račun.