ZA USPJEŠNU VEZU

Ključna pitanja na koja morate imati odgovor prije braka

15.08.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Tajna uspješne i dugovječne veze je znati sve o svome partneru – što voli, što ne voli, pa čak i moguće ovisnosti, tvrdi odvjetničko društvo koje je provelo istraživanje

Londonska odvjetnička tvrtka Bross Bennett donosi bitna pitanja na koja bi svi partneri trebali znati odgovor prije nego sa svojim odabranikom ili odabranicom sklope brak ili

odluče živjeti zajedno. Tako bi o svome partneru prije donošenja važne odluke kao što je brak ili zajednički život svakako trebalo znati da li voli gledati porno filmove ili je možda čak ovisan o šopingu.

Osim toga, za uspješnu vezu preporučuje se potpuni uvid u partnerovo ili partneričino financijske stanje, a bitne su i informacije kao što su koliko djece želi imati te podržavaju li obrazovanje djece u privatnim ili državnim školama.

'Uspješni odnosi se grade na iskrenosti i povjerenju, a ostavljanje partnera u zabludi je kršenje tog osnovnog načela. Nema puno smisla graditi odnos s osobom koja nije spremna biti iskrena i odana', tvrdi Ruth Bross, partner u tvrtci Bross Bennett.