SPREMNI ZA EUROPU

Klarić, Zigman i Elfsi oduševili cipelama za Peko

26.11.2009 u 14:48

Bionic
Reading

Ivica Klarić, Juraj Zigman i Elfsi predstavili su svoje najnovije kolekcije cipela koje su kreirali ekskluzivno za Peko pred prepunom dvoranom domaćih celebrityja, od kojih su mnogi odmah nakon revije pohrlili nabaviti koji par za sebe

Slovenski proizvođač obuće Peko predstavio je sinoć na reviji u hotelu Westin ekskluzivnu kolekciju obuće koja je rezultat suradnje s tri hrvatska i dva slovenska dizajnera. Ultramoderne čizme iznad koljena, seksi cipele i sandale na visoku petu, elegantne platforme, šarene balerinke, vrckave trendi tenisice samo su neki od modela koje potpisuju domaće snage, Ivica Klarić, Juraj Zigman i dizajnerski dvojac Elfs, te slovenski kolege Barbara Šušar i Milan Gačanović Gacho.

Značaj ove suradnje je velik budući da su priznati hrvatski modni dizajneri pop prvi put dobili priliku kreiranja cipela za velikog europskog proizvođača obuće čiji se proizvodi prodaju u 25 zemalja Europe i regije.

Nikolina Pišek, Tanja Tomić, Tatjana Harapin, Iva Majoli, Fashion Guru, Maja Šuput, Modni Mačak i samo su neka od poznatih imena koje je privukla ova ekskluzivna dizajnerska kolekcija, a nakon revije mnogi su pohrlili nabaviti svoj primjerak.

Svi koji su to propustili sinoć, imat će priliku to ispraviti već od danas kada cipele s potpisom popularnih domaćih dizajnera stižu u dućane Peka u svim većim hrvatskim gadovima.