osvojite putovanje u london

Kinder slavi 50. rođendan

13.04.2018 u 10:00

Bionic
Reading

Povodom proslave pripremljena je nagradna igra u kojoj možete osvojiti avanturu za čitavu obitelj u Londonu i magičnom svijetu Harry Pottera

Kinder priča

Kinder priča počinje 1968. godine u središtu gradića Alba u Italiji gdje se inovativna ideja pretvorila u Kinder kojeg danas poznajemo. Michele Ferrero bio je sin proizvođača čokolade koji je maštao o kreiranju čokolade namijenjene djeci, s više mlijeka, a manje kakaa, koju će voljeti i djeca i mame.

Imajući na umu djecu, ali i roditelje, Kinder od tada stvara ukusne male mliječne obroke u kojima djeca uživaju.

Proizvodnja čokolade samo je dio Kinder priče. U svakom trenutku povijesti Kindera u središtu svega nalazi se obitelj, kvaliteta i inovacija.

Danas je KINDER dostupan u 125 zemalja i prepoznatljiv je po svom radosnom dječjem duhu i jednostavnim trenutcima zajedništva između roditelja i djece.

U 2018. Kinder slavi 50 rođendan sa svojim potrošačima diljem svijeta.

50 nagrada za 50 godina

Kinder slavi 50. rođendan, a najbolji način proslave je u društvu. Kinder poziva sve da se pridruže proslavi i zažele želju. Bez obzira na to ima li 5 ili 50 godina, svaka osoba ima dječju želju koja još nije ostvarena.

Povodom proslave 50. rođendana Kinder je pripremio veliku nagradnu igru! U razdoblju od 15.2. do 15.4. dovoljno je kupiti bilo koji Kinder proizvod i na stranici www.kinder.com/50 zaželjeti želju te ispuniti obrazac s vašim podacima i brojem računa.

Kinder ostvaruje čak 50 želja! Izbor želja je velik, a Kinder svaku od 10 želja ostvaruje za ukupno pet osoba.

Svi sudionici nagradne igre ulaze u izvlačenje za glavnu nagradu – avanturu za čitavu obitelj u Londonu i magičnom svijetu Harry Pottera.

Uživajte u ukusnim Kinder proizvodima, zaželite želju za sebe, dijete ili vama blisku osobu i ostvarite svoju dječju želju!

Za više informacija, posjetite: www.kinder.com/50