OSPJEDNUTA VJENČANJEM

Kim Kardashian želi zasjeniti kraljevsko vjenčanje

30.05.2011 u 07:51

Bionic
Reading

Nakon što je proteklog tjedna najavila zaruke i pokazala prsten s dijamantom od 20,5 karata, Kim kreće u pripreme vjenčanja kojim želi zasjeniti ono kraljevsko

Kim Kardashian misli da stilom može nadmašiti kraljevsko vjenčanje princa Williama i Kate Middleton, pišu američki tabloidi. 'Kim je opsjednuta kraljevskom svadbom, obožava Kate Middleton i njezin stil. Želi da njezino vjenčanje bude jednako veliko i glamurozno, ako ne i grandioznije', šapnuo je tabloidima jedan izvor.

Kim je, navodno, o svom vjenčanju maštala još kao djevojčica i žali taj dan podijeliti sa svima – obitelji, prijateljima i obožavateljima. 'Bit će to vjenčanje na kojem se neće štedjeti', kaže isti izvor. Tabloidi, ne bez zlobe, dodaju da će u veliku dvoranu u Las Vegasu, gdje bi se možda mogla udati, Kim vjerojatno doći u zlatnoj kočiji očekujući da joj se svi podanici klanjaju.

Km su izrugivali i zbog fotografija koje su se pojavile proteklog vikenda na kojoj ona i njezin zaručnik Kris Humphries u Monacu poziraju s Charlene Wittstock, zaručnicom monegaškog princa Alberta.