BACILA SE NA DIJETU

Kim Kardashian otkrila kako se bori s desetak kilograma viška

04.10.2012 u 10:44

Bionic
Reading

U vezi s bivšim Kanyeom Westom prepustila se lagodnom životu i posljedice su ostale na njezinoj figuri. Zato je Kim Kardashian obula tenisice i prionula na vježbanje

Kim Kardashian tvrdi da misli ozbiljno. Najavila je ozbiljnu dijetu nakon što je u vezi s Kanyeom Westom nabacila desetak kilograma. I doista, prošlog je tjedna zabilježeno da je izašla na plažu i bacila se na vježbanje.

Kim je priznala da se udebljala i u magazinu Life&Style najavila je da je odlučna u nakani da svome tijelu vrati staru figuru.

'Odlučila sam malo smršaviti i nije me sram to reći. Mislim da svatko ima faze kada se deblja i mršavi. Kad vam je lijepo u ljubavi, volite izlaziti na večere, ali sada je ponovo došao čas da se sredim', prenosi njezinu izjavu Daily Mail.

'Sve što su Kim i Kanye radili jest da su išli po restoranima', potvrdili su prijatelji para. 'Ona se dobro osjećala, on je volio njezine obline i ona nije osjećala potrebu za dijetom.'

Kako bi ubrzala mršavljenje, Kim je počela uzimati dijetalni pripravak kojem ona i njezine sestre često pribjegavaju. U vježbanju na plaži priključile su joj se sestra Kourtney i glumica iz serije 'Stvarne kućanice Miamija' Larsa Pippen. Trio se upustio u džogiranje, a sve je to pratila snimateljska ekipa jer to će biti dio novih epizoda reality šoua o obitelji Kardashian.

I prije ovog javnog treninga Kim je stvarala gužvu gdje god bi se u Miamiju pojavila. Kud god bi krenula, pratile su je kamere i znatiželjni pogledi prolaznika i obožavatelja. Ona sama, kao i uvijek, potrudila se dati povoda pričama, pa je tako doslovce pobjegla iz restorana u kojem se slučajno zatekao njezin bivši partner s kojim je zabilježena na znamenitom seks-videu koji ju je svojedobno vinuo u orbitu popularnosti (a uvelike se nagađalo da iza objavljivanja vrpce zapravo stoji ambiciozna majka Kris). Upućeni kažu da Ray J nije imao pojma da je u istom restoranu s obitelji Kardashian, koja se okupila kako bi obilježila devetu godišnjicu smrti oca obitelji, Roberta.

Paparazzi su okupirali restoran nakon što je Kim na Twitteru objavila gdje objeduje. No, kad su joj rekli da će u restoranu najvjerojatnije sresti Raya J, izvukla se kroz stražnji izlaz i nestala bez objašnjenja.