BAŠ JE COOL

Kćer slavnog glazbenika itekako zna kako nositi najtrendi krpice

13.04.2018 u 17:36

Bionic
Reading

Iako ima tek 19 godina, Sofia Richie, kćer proslavljenog glazbenika Lionela Richieja i sestra dizajnerice Nicole Richie, ljubimica je modnog svijeta jer s nevjerojatnom lakoćom slaže šik stajlinge

It djevojka koja se druži s poznatim trendsetericama poput sestara Hadid ili Kylie i Kendall Jenner, sjajno fura stil mlade, urbane cure, a štogod da odjene na njoj izgleda fantastično.

Zgodna brineta nije promaknula fotografima u dnevnoj kombinaciji koja je savršeni spoj najvrućih proljetnih krpica: kratkog sportskog topa, hlača širih nogavica visokog struka i glomaznih cipela na vezanje.

  • +5
Sofia Richie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sofia je odličan look upotpunila i s naočalima manjih okvira kakve su apsolutni must have ove sezone, a ležeran stajling zaokružila je modernom frizurom s ležernim valovima.

Mlada Amerikanka koja se već neko vrijeme bavi manekenstvom, ima ozbiljne modne ambicije i jednoga dana želi stvoriti vlastiti modni brend.

'Definitivno znam da ću se u budućnosti baviti modom, vjerujem dizajnom. Želim uložiti svu svoju energiju u nešto što će biti samo moje. Stoga je vlastiti brend jednoga dana moj glavni cilj', rekla je u jednom ranijem intervjuu Sofia.

  • +5
Sofia Richie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bivša djevojka Justina Biebera trenutačno je u vezi s problematičnim Scottom Disickom (34), bivšim partnerom Kourtney Kardashian s kojom ima troje djece.

  • +20
Sofia Richie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je njihova veza izazvala mnoge komentare zbog velike razlike u godinama, Scott i Sofia ne mare puno za kritike pa svaki trenutak provode zajedno.