NA ULICAMA NEW YORKA

Katie Holmes sve je iznenadila retro izdanjem koji bi se tek rijetke usudile nositi

08.07.2021 u 10:04

Bionic
Reading

Sve što odjene glumica Katie Holmes izaziva poseban interes modne javnosti, a na ulicama New Yorka ovoga puta odlučila je riskirati u netipičnom izdanju, istovremeno prigrlivši jedan od najpopularnijih trendova sezone

Svojim nepretencioznim, normcore stilom odijevanja, zvijezda serije 'Dawson's Creek' predstavlja veliku inspiraciju ženama diljem svijeta, a od njega je nakratko odustala osvanuvši u netipičnom izdanju.

Na ulicama New Yorka, kojim posljednjih uvjerljivo dominira, 42- godišnja Katie Holmes pokazala je kako se ove sezone isplati nositi trend košulja ukrašenih uzorkom po uzoru na djedov stil odijevanja.

  • +2
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Retro cvjetnog uzorka i predimenzioniranog kroja, spomenutu košulju Katie je kombinirala s hlača identičnog dizajna, a kako bi izbjegla izgled turista na nekoj egzotičnoj lokaciji pobrinula se odabirom obuće.

  • +4
Ljetni kompleti Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Umjesto anatomskih natikača Birkenstock ili čeških sandala na čičak, riskantno izdanje kompletirala je lakiranim modelom crnih cipela loaferica, a retro estetiku dodatno je naglasila sunčanim naočalama u maniri ludih 70-ih i torbom zanimljivog grafičkog uzorka.